Helt härlig dag

Hej allihopa!
haft en jätte härlig dag med endast släkt å nära vänner!
Vaknade vid halv tio i morse men gick inte upp förrän typ tio i tio så aa alal bryr sej verkligen haha nej men sen käka jag frukost å så sen fixade jag mej å så skulle vi åka och träffa mitt kusinbarn Ronja och Sofia + Jesper
Som är föräldrar till ronja dårå. (jesper är min kusin)
På vägen dit stanande vi till på H&M i Nacka för att köpa något fint till lilla Ronja. Vi köpte en jätte söt typ Tunika och ett par söta tights till de och 2 par strumpor. På dom ena Strumporna stod det "I ♥ Mom" och på dom andra stod det "I ♥ Dad".. Tyckte kläderna va jätte söta <3 Kläderna var dock väldigt stora men det är liksom något som hon kan växa i. Sen åkte vi till dom och var där ett tag fick också hålla i fina Ronja, hon är hur gullig som helst verkligen så underbart sjukt söt! åååh jätte go liten bebis.
Sen åkte vi hem å hemma grillade vi lite korv sen åkte jag med mamma och handlade. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer nu under kvällen :) Joo jag kollade på Hockey å de va ju Grymt FINLAND VANN! så säger bara HEJA SUOMI!!!!
å sen förlorade ju Sverige mot Tjeckien hahahah SOPOR! ne nu ska vi itne vara så taskiga! men aa dom kunde gjort bättre.
Ajaa har väl inte så mycket mer att skriva just nu! I morogn ska jag ta hand om Lina sen så ska jag kanske Vara med Zandra :D
Så awsooome! men nu måste jag dra! men ha de gött så hörs vi PUSSEN :* <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Email: (ses bara av mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0